Referenties - Mariska Werbata

Referenties

Lees hier ervaringen van anderen over mijn online trainingen, offline trainingen en coaching.

De sfeer in sportscholen vind ik vaak niet leuk, maar ik wilde wel gaan bewegen. Ik kwam toen via via terecht bij Mariska. Wat een leuke lessen en goede sfeer! We werken hard, maar het is ook altijd erg gezellig. Iedereen heeft respect voor elkaar en support elkaar. De bewegingen zijn altijd te schalen naar je eigen niveau en wat je aan kunt. Blessures neemt ze ook altijd erg serieus. Mariska is een goede coach met uitdagende lessen, die naar je luistert, je serieus neemt, maar waar ook altijd tijd is voor plezier en gezelligheid.

Lieke

Offline trainingen

Goede coach die weet waar ze het over heeft. Door de gevarieerde oefeningen en oefeningen die niet ‘standaard’ zijn te programmeren heeft ze mij al goed geholpen met de doelen die ik heb/had. Sinds ik haar als coach heb merk ik veel verschil en boek ik snel vooruitgang.

Kaylee Warmerdam

Personal Training (Online & Offline)

Ik volg nu 3 maanden programmering bij Mariska en merk op deze relatief korte tijd toch al enorme vooruitgang.

Ze gaat echt aan de slag met de basis, zodat je voelbaar sterker wordt en de meeste oefeningen die ervoor echt lastig waren, gewoon een stuk lichter gaan aanvoelen. Je kan continu feedback geven, zeggen wat je anders wil of aan welke technieken je meer aandacht wil besteden en ze past je schema daar ook onmiddellijk aan aan. 

Ik heb nog een lange weg te gaan, er zijn nog veel dingen die ik wil leren en kunnen in de toekomst, maar ik ben er zeker van dat zij me hierbij gaat kunnen helpen. Top begeleiding!

Dorien van Heupen

Personal Training (Online & Offline)

Ik vond het een erg leuke en uitdagende training. Een die je zeker laat zweten en ervoor zorgt dat je je goed inspant. 

Quincy Altena 

Offline trainingen

5 maanden lang heb ik de programmering 3x per week bij Mariska gevolgd. De programmering was ongeveer in 3 à 4 weken verdeeld. In deze weken deed je het grootste gedeelte hetzelfde. Herhalen, herhalen en nog een keer herhalen. Natuurlijk werd de verdeling zwaarder. Mariska keek goed naar wat je de vorige keer had behaald en daar paste ze de oefening op aan.

Wat het fijne aan Mariska is dat je altijd kan vertellen als je iets niet fijn of leuk vindt. Dan past ze dit direct aan voor de volgende week. Ik heb in deze maanden veel geleerd en mijn zelfvertrouwen is door het herhalen zeker beter geworden. Op dat gebied is het zeker een aanrader.

Anoniem

Personal Training (Online & Offline)

Mariska is een heel fijne trainster! Duidelijke communicatie, een goede uitleg en snel een antwoord bij vragen. Ze paste mijn training snel aan toen dat nodig was.

Een aanrader als je een meer persoonlijke wijze van trainen zoekt.

Mariska: bedankt voor jouw persoonlijke aandacht! 

Mattea Oostdam 

Personal Training (Online & Offline)

Na mijn zwangerschap had ik last van kilo’s die ik maar niet leek kwijt te raken. Na zelf wat veranderingen te hebben gedaan rondom voeding, zonder resultaat, besloot ik met Mariska aan de slag te gaan. Na een fijn intakegesprek met Mariska besloten we samen aan de slag te gaan. Ik sprak naar Mariska uit dat ik graag binnen een periode van een half jaar 10kg kwijt wilde raken. Mariska gaf aan dat kg op de weegschaal niet alles betekent, maar dat we er samen voor gingen. Mariska is een fijne coach wie makkelijk benaderbaar is. Ze denkt met je mee en heeft het liefst dat je zo dichtbij mogelijk bij jezelf blijft. Ik kon haar over al mijn vragen appen en kreeg altijd snel antwoord. Voor mijn zwangerschap heb ik ook wel is dieetpogingen gedaan, welke niet lang vol te houden waren omdat, ik mezelf alles ontnam. Door Mariska ben ik gaan inzien dat je kan blijven genieten van eten welke je lekker vindt. Het resultaat mag er zijn, ik ben sinds de start met Mariska 15kg afgevallen. Ik ben trots op het resultaat en blij met de coaching van Mariska. Ik raad Mariska iedereen aan! 

Sanne Luesink

Hormoon coaching

Voordat ik met de onlinemobiliteitstraining van Mariska begon zou ik mezelf omschrijven als een houten klaas. Ik was niet mobiel, flexibel en sommige bewegingen (zoals een squat) kon ik onvoldoende uitvoeren. Na een periode met gerichte training was er duidelijke verbetering in mijn mobiliteit zichtbaar. Zo fijn! Ik zou het anderen zeker aanraden om een trainingsprogramma bij Mariska te volgen en zo hun doelen te bereiken.

Britt

Personal Training (Online & Offline)

Na jaren zelf aanrommelen met diëten en afvallen besloot ik de hulp van Mariska in te roepen. Stap voor stap heb ik meer geleerd over voeding en hoe mijn lichaam erop reageert. Wat ik nodig heb of juist niet. Ik vond het erg fijn dat Mariska kijkt naar mij als persoon en wat ik nodig heb. Voor mij was dit vooral bewustwording. Ik kreeg de ruimte om fouten te maken en zelf te ervaren welke gevolgen dit heeft. Dit zorgt ervoor dat de voedingsadviezen op langere termijn haalbaar blijven en dat je echt een leefstijl verandering kan nastreven.

Laura Taskin

Hormoon coaching

Mariska is een fantastische instructrice die een positieve en ondersteunende omgeving creëert. Haar kennis en ervaring schijnen door in haar lessen, waardoor ik me gemotiveerd voel. Ze geeft duidelijke instructies en zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. Haar energie is aanstekelijk en maakt de les extra leuk. Mariska geeft waardevolle tips en corrigeert houdingen om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de oefeningen haalt. Ik kan de Inner Core Strength les bij Mariska zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en inspirerende workout! Bij de Inner Core Strength les ben je bezig met het versterken van juist die spiergroepen, waar je normaal gesproken niet zo veel aandacht aan besteedt en dat voel je achteraf 🙂 

Janine

Offline trainingen

Sinds april train ik bij Mariska en merk verbetering in mijn houding en versterking van mijn spieren. Daarnaast is er veel aandacht in de les voor bewust gebruik van ademhaling tijdens de oefening. Het is mijn geheime wapen voor verbetering bij de CrossFit lessen. Wat ik ook fijn vind is dat ik me erg welkom voel in de groep en er oog is voor elkaar en als individu. Dit werkt drempelverlagend om ook te gaan als ik een keer minder zin heb om nog te sporten na bv een lange werkdag. Altijd blij als ik geweest ben. 

Ester Letschert-Boer 

Offline trainingen

Ik heb 12 weken voedingscoaching van Mariska gehad. Mariska heeft mij veel informatie over goede voeding gegeven en heeft met regelmaat mijn voedingsdagboek bekeken om te zien of ik op de goede weg was. Het contact was fijn en laagdrempelig en ik kon altijd alle vragen stellen. Inmiddels ben ik ruim 8 kg afgevallen en ben ik begonnen met het natraject om dit resultaat vast te houden. 

Merel van Wankum

Hormoon coaching

Ik volg al een paar jaar de Inner Core Strength lessen bij Mariska. Begonnen ivm meerdere lichamelijke klachten, welke inmiddels door deze lessen zo goed als weg zijn. Desondanks blijf ik de Inner Core Strength doen om meerdere redenen: hiermee zorg ik ervoor dat de klachten wegblijven, leer ik bewuster sporten bewegen en ademen. Mariska is een goede, bekwame en fijne coach en omdat je vaak dezelfde mensen bij de lessen tegenkomt is het ook nog eens erg gezellig. 

Claire 

Offline trainingen

Ik had altijd een aversie tegen sporten. Ik vond het niet leuk, ik wist niet wat ik moest doen en in de sportschool voelde ik me altijd bekeken. Na veel zeuren ben ik eindelijk is meegegaan naar een Inner Core Strength les met mijn zus en een vriendin. Overwhelmed was ik maar ik voelde mij direct welkom en gehoord door Mariska. Goede begeleiding, een aanpassing in de oefening waar nodig als mijn lijf me weer is in de steek laat en veel aanmoediging is wat Mariska goed doet in mijn ogen. Nu 2.5 jaar laten ga ik nog 2 tot 3 keer per week met heel veel plezier naar de Inner Core Strength lessen en voel ik dat ik sterker en sterker (en slanker) word! De ontspannen sfeer, de fijne energie in de box en het kundige handelen van Mariska is voor mij een grote reden dat ik nog wekelijks te vinden ben bij de Inner Core Strength lessen.

Tessa Zabel

Offline trainingen

Goede Workout met top begeleiding, net zoals bij alle andere workouts.

Sam Berendsen 

Offline trainingen

Voordat ik begon merkte ik dat ik vaak geneigd was doordeweeks te weinig te eten en in het weekend veel te veel. Ik wist niet precies hoe ik zelf gezond moest eten en hoeveel ik dan ook moest eten. Mijn verwachtingen waren dat ik dit bij Mariska zou gaan leren en dit heb ik dan ook geleerd. Na de 12 weken (waren het 12 weken?) heb ik een goed idee van hoe en wat ik moet eten om mezelf zo fit mogelijk te voelen. Hierdoor zou ik de voedingscoaching wel aanraden.

Kaylee Warmerdam

Hormoon coaching

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om hulp te vragen bij mijn voeding. Ik dacht altijd dat kan ik zelf wel. Maar met begeleiding ging het veel beter. Het is natuurlijk ook een stok achter de deur, want iemand kijkt mee. Maar dat was voor mij juist een goed iets. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen dat ik het zelf ook kan. Ik heb nieuwe dingen geleerd over eten en ik zit lekker in mijn vel. En daar ben ik onwijs blij mee.

Bianca Louter 

Hormoon coaching

Mariska heeft mij in 12 weken heel veel bijgebracht over voeding, voedingsmiddelen, macro’s en al wat bij een gezond voedingspatroon komt kijken. Mijn doel was om af te vallen door gezonder te eten. Dat is gelukt! Ik ben Mariska dankbaar dat ze mij zo fijn begeleidt.

Ute Van Leeuwen

Hormoon coaching

Mariska is my coach for almost three months now and I couldn’t be more sure about choosing her. Her trainings are really focus on improving your techniques/weakness and she is always willing to help you with any doubts or questions about the exercises or other things related.

I’m really happy to see my improvement and hope to continue it with her help.

Graziela Alves Ribeiro

Personal Training (Online & Offline)

Rond de 12 weken in mijn zwangerschap ben ik gestart met de offline zwangerschapslessen. Mariska heeft veel kennis op het gebied van zwangerschap en welke oefeningen heel goed zijn om te doen. Deze oefeningen hebben mij veel geholpen in mijn zwangerschap, tijdens mijn bevalling en mijn herstel. Ook nu drie maanden na mijn bevalling volg ik de lessen alweer een paar weken en merk ik dat ik in mijn core weer snel sterk aan het worden ben. Hierdoor heb ik geen pijntjes en kan ik het hardlopen snel weer oppakken. Kortom, ik ervaar deze lessen van Mariska als heel prettig en raad zeker zwangere dames aan deze lessen te volgen!

Daniëlle Vos

Offline trainingen

Voordat ik begon bij Mariska vond ik het lastig om voor mezelf te trainen. Ik vind het lastig om zelf de juiste gewichten te kiezen en de technieken goed uit te voeren. Ik vond het ook lastig om te bepalen wat ik moest eten, hoeveel calorieën en welke macro’s.

Ik ben er heel open ingestapt. Ik was wel heel benieuwd of dit programma en het vele eten wel zou werken. Zeker omdat ik al ouder ben en in de overgang zit en een verleden heb met lijnen. Ik dacht dat ik veel te veel moest eten.

Mariska heeft mij geleerd dat er meer mogelijk is dan ik denk en dat ik moet denken: ‘ik kan dit’ in plaats van ‘ik kan dit niet omdat ik oud ben’.

Ik merk nu dat ik echt resultaat bereik en dat ik fitter en sterker word. Ik merk dat mijn lijf zich aan het aanpassen is aan deze hoeveelheid calorieën en dat ik soms het idee heb dat ik zelfs meer mag eten op niet trainingsdagen. Mariska heeft mij geleerd dat het niet zo is dat je weinig moet eten om af te vallen. Ik heb nu ook zoveel energie!

Het is prettig om Personal Training te hebben, omdat je persoonlijke aandacht hebt. Mijn techniek is echt veel beter geworden, omdat er constant iemand naar je staat te kijken en zegt wat je moet doen.

Ik vind het fijn om een stok achter de deur te hebben en als ik er niet uit kom dan helpt Mariska mij hiermee. Ik heb geleerd om gezond eten te pakken en welke gezonde producten ik moet nemen.

Ik zou de combinatie van Personal Training en voedingsadvies zeker aanraden als je beter wil worden in je techniek en een stok achter de deur wil hebben. Maar ook als je moeite hebt met je eetpatroon, want je leert wat gezonde keuzes zijn en wat je moet nemen. Het is makkelijker met begeleiding dan wanneer je het alleen moet uitzoeken.

Wilma Werbata

Hormoon coaching

Ik heb vaak last van mijn onderrug. Ik merk dat regelmatig Inner Core Strength lessen volgen zorgt dat ik er minder tot geen last meer van heb. Ik doe ook CrossFit, daar train je met name de grote spieren. Bij de Inner Core Strength gaat het (ook) om de kleine, specifieke spieren in de rug. Het zijn hele verrassende oefening die vaak vrij intensief zijn.

Karim Hajou 

Offline trainingen

Mijn reis bij CrossFit Nieuw Vennep is begonnen bij de Inner Core Strength les. Ik had nog nooit gesport en vond alles super spannend. Door de Inner Core Strength lessen te volgen werd ik sterker en kreeg ik meer vertrouwen in mijn lichaam en in wat ik kan. Geen rugklachten meer, bekken stabieler en op een gegeven moment voelde ik mij klaar voor de volgende stap. Ik ben meer CrossFit lessen gaan volgen, daarna volgde weightlifting en gymnastics en inmiddels ben ik verslaafd aan alles. Continu mentale en fysieke uitdagingen aan het overwinnen met behulp van de coaches. Zonder mijn start bij de Inner Core Strength was ik nooit geweest waar ik vandaag de dag ben en dat betekent vooral dat ik alles gewoon aan het proberen ben en mijn lichaam en mijn kracht leer kennen! Iedereen maakt zijn eigen reis bij CrossFit Nieuw Vennep. Ieder op zijn eigen tempo, niveau en behoefte, maar die reis maken we wel allemaal samen! 

Laura Taskin 

Offline trainingen

Ik heb het voedings traject en het vervolgtraject bij Mariska gevolgd en ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb jarenlang verschillende diëten gevolgd en allemaal ‘mislukten’ ze omdat ik het niet goed kon volhouden. Toen ik bij Mariska begon, hebben we eerst alles eens goed onder de loep genomen. Hormonen, beweging, werk, ontlasting, vitamines, voeding op dit moment. Alles kwam voorbij. Ze heeft toen goed inzicht gekregen in mijn levensstijl zodat ze me daar een goed advies over kon geven. Het traject bij Mariska is niet weer een 1 of ander dieet, maar voor mij voelt het als een nieuwe leefstijl waardoor ik me veel beter en fitter voel. Mariska is superbegripvol en heeft respect voor haar cliënten. Ik heb me geen seconde onzeker of onbegrepen gevoeld. Ze luistert naar je, heeft altijd een luisterend oor en staat altijd voor je klaar. Alle drempels die je neemt tijdens dit traject helpt ze je bij. Daardoor voelt het echt als een nieuwe weg ipv weer een streng dieet die niet vol te houden is. Mariska heeft me echt veel fijne dingen geleerd wat betreft voeding, maar daarnaast ook het belang van slaap en het kiezen van de juiste vitamines en mineralen. Ze is echt een expert op haar vakgebied; hoe je een gezonde voeding combineert met een leuke manier van sporten en bewegen. Zij is meer dan een coach. Ik ben Mariska echt enorm dankbaar voor alles wat ze voor mij heeft betekend. Ik voel me dankzij haar hulp weer fit en lekker in mijn lichaam. Nu moet ik het zelf doen, maar ik weet dat ik altijd even weer bij haar kan aankloppen als ik onzeker ben of twijfel.

Lieke 

Hormoon coaching

Ik hoorde via een collega van de coaching skills van Mariska. Na een keer een les mee te hebben gedaan, zat ik vervolgens wekelijks 1,5 uur in de auto om haar lessen te kunnen bijwonen. Haar spot-on technische analyses, specifieke drills en inspirerende skills riepen bij mij een ding op: ik wilde meer!

Nu volg ik de afgelopen tijd PT lessen bij Mariska. De wekelijkse feedback is voor mij enorm waardevol en leerzaam (geweest). Langzaam maar zeker leer ik mijn lichaam beter begrijpen en beter bewegen, zodat ik mezelf straks ook one day een gymnastic queen mag noemen. 

Professioneel, deskundig en betrokken. 

Kortom: coaching van Mariska is voor mij een no brainer! 

Linda Hofhuis

Personal Training (Online & Offline)

Na mijn zwangerschap ben ik begonnen met de postpartum lessen. Deze lessen waren superfijn, omdat je heel goed bezig bent met ademhaling en opbouwen van kracht. Vond het superfijn dat ik goede begeleiding heb gekregen tijdens en na mijn zwangerschap van Mariska. Ik heb het geluk gehad dat ik tot twee dagen voor mijn bevalling heb kunnen trainen. Ik denk dankzij deze trainingen dat mijn bevalling en herstel echt supersnel gingen. Na de rust periode ben ik langzaamaan begonnen met de postpartum lessen. Fijn is met een klein groepje in duo’s je training te volgen. Sociaal is dit ook echt fijn. Ik zou iedereen aanraden om ook dit traject te volgen na zijn zwangerschap. Of als je wilt trainen waarbij de focus ligt op techniek, kracht en ademhalingen.

Maaike Vakkers 

Offline trainingen

Mariska is het schoolvoorbeeld van een coach met verstand van zaken. Ze legt de oefeningen goed uit en niets ontgaat haar “all seeing eye”. Doe je iets niet helemaal goed, dan staat ze klaar met tips hoe het beter kan. Ook bij blessures is ze behulpzaam door het bedenken van oefeningen die nog wel kunnen en toch in het algemene programma passen. Door de Inner Core Strength lessen merk ik dat ik sterker ben geworden. Ook zonder sport ervaring zijn deze lessen heel toegankelijk. Je bepaalt namelijk zelf hoe zwaar je de oefeningen maakt. Boek gewoon eens een proefles! 

Sabine de Wild 

Offline trainingen

Lieve Mariska, 

Bedankt voor je super begeleiding.

Deze stok achter de deur had ik na een periode van om de dag wel wat zoets bakken en uiteraard opeten, niet veel energie en kracht hebben voor workouts of gewoon de dag door te komen echt superhard nodig.

In het begin wennen aan het invullen van het eten en balans in de voeding te vinden maar omdat je het zo goed in de gaten hield ging dit al snel makkelijker, natuurlijk niet meteen perfect maar door al je coaching had ik er super veel vertrouwen in dat dit ging lukken en dat deed het ook, na meer dan 7 kg kwijt te zijn en lekker veel centimeters (gelukkig niet op m’n armen) en super goed in m’n energie te zitten ben ik klaar met de coaching maar niet klaar met dit eetpatroon aan te houden. 

Ik hoop dat je nog veel meer mensen mag helpen zich beter te voelen. 

Liefs van een fan

Hormoon coaching

Mariska Werbata is sinds twee jaar mijn personal trainer. Iedere week train ik 2 keer met haar samen en de andere dagen train ik zelf met haar schema’s. Gedurende de tijd dat ik met Mariska train heb ik tal van CrossFit skills geleerd. Door haar aanpak is het mogelijk om gemotiveerd te werken aan de zwakke punten bij CrossFit. Mariska is een erg leuke maar tegelijkertijd ook veeleisende coach/personal trainer. Dat zorgt voor pittige trainingen maar ook voor een voldaan gevoel. Haar betrokkenheid is groot, zij is echt geïnteresseerd in jou als sporter.

Wanneer je opzoek bent naar een heel goede trainster/coach om je doelen te bereiken en je wilt er ook zelf hard voor werken dan is Mariska de ideale personal trainster.

Stephan Tieleman

Personal Training (Online & Offline) 

Mariska is een zeer goeie coach! Ze maakt een realistisch plan gebaseerd op jouw doel en niveau. Het zijn pittige trainingen, maar daardoor heb ik wel mijn doel behaald. Ze motiveert je en is daarbij duidelijk, eerlijk en streng wanneer dit nodig is. Ik heb mijzelf verbaasd en ben erg blij met de resultaten.

Een echte aanrader!

Sabrina Werbata

Personal Training (Online & Offline) 

Fijne en duidelijke lessen, goede uitleg en goede opbouw.

Yvonne Wajwakana

Offline trainingen

Ik heb Mariska gevraagd voor hulp met mijn voeding in samenwerking met het Crossfitten. Ik wist de balans van voeding en sporten niet goed, daar heeft Mariska mij bij geholpen. Ik snap nu wat mijn lichaam nodig heeft, de hoeveelheid van eten dat ik moet eten en welke alternatieven er zijn. Fijn om doelbewust hiermee bezig te zijn en zeker voor langere termijn! Ik zal niet snel een jojo-effect gaan krijgen als ik doorga met wat Mariska mij geleerd heeft. 

Nadieh van Duin 

Hormoon coaching

Ik ben in mijn zwangerschap drie keer in de week bij Mariska de zwangerschapsles gaan volgen. Het heeft mij heel erg geholpen om mijn lichaam sterk te houden en fit te blijven. Mariska heeft mij tot mijn 36ste week begeleid met oefeningen die op dat moment voor mijn lichaam goed waren om te doen! Ook na mijn bevalling heeft de postpartum les mij heel goed geholpen met het herstellen van mijn lichaam. Mariska keek heel goed stap voor stap naar wat mijn lichaam aankon en hoever we konden gaan.

Zeer aan te raden tijdens maar ook zeker na je zwangerschap!

Nadieh van Duin 

Offline trainingen

Hierbij ook nog een kleine greep uit de berichten die ik heb ontvangen